ایمنی غذایی، یک موضوع حیاتی


تمرین ایمنی غذایی

استقرار استاندارد ایزو 22000 در روآندا

شرکت های صنایع غذایی در روآندا در مجموعه سمینارهای آموزشی شرکت می کنند که به پیاده سازی و کسب گواهینامه ایزو 22000 (سیستم مدیریت ایمنی غذایی- الزامات برای سازمان های دخیل در زنجیره غذایی) می پردازد.

این برنامه آموزشی از سال 2010 توسط بخش توسعه صنعتی سازمان ملل (UNIDO) و با همکاری اداره استاندارد روآندا (RBS) برگزار می شود. این برنامه به شرکت های محلی کمک می کند سیستم خود را به ایزو 22000 ارتقا دهند، و اینگونه به توسعه تجارت روآندا در زمینه محصولات غذایی کمک کنند.

آقای چالز روتاگنگوآ هماهنگ کننده ملی پروژه ظرفیت سازی تجاری تحت نظارت UNIDO بیان می دارد: «ایزو 22000 مانند یک گذرنامه عمل می کند چون اگر محصولات آن را نداشته باشند نمی توان آنها را صادر کرد».

شرکت کنندگان در این دوره آموزشی با الزامات یک سیستم مدیریت ایمنی غذایی که براساس ایزو 22000 است، با تحلیل نقاط بحرانی (HACCP)، قابلیت ردگیری و کنترل عدم انطباقات آشنا می شوند. در این سمینارها به بررسی الزامات زیرساختی کلی، ارتقای ظرفیت کارکنان، سطوح لازم برای پیاده سازی استانداردها و الزامات بازرسی و نظارتی نیز پرداخته می شود.

براساس اظهارات خانم آناستازیا موکشیارمی، رئیس واحد استانداردها در RBS دو شرکت تابحال موفق به کسب گواهینامه ایزو 22000 گردیده اند (شرکت  Sulfo Rwandaتولید کننده بطری های آب، و شرکت Sorwathe تولید کننده و صادر کننده چای).



ثبت نظر شما

نام :

ایمیل :

نظر :



آخرین مقالات


پرداخت آنلاین توسط کلیه کارت های عضو شبکه شتاب بانکی
تمامی خدمات این فروشگاه ، حسب مورد ، دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه می باشد و فعالیت این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران می باشد .

بالا